Loading...

Stel je vraag of plan een afspraak

Laten we samen aan de slag gaan!

Dank je wel voor jouw bericht, tot snel!
Er is iets misgegaan. Probeer het opnieuw of stuur een mail naar info@blue-solutions.nl !

Veelgestelde vragen

Aan wat voor prijzen moet ik denken?

De prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Daarbij kijken we bij Blue Solutions altijd naar welk pakket of welke dienst het beste aansluit bij jouw bedrijf. Daarom kunnen wij het beste een inschatting geven na een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Wil je snel een indicatie van de kosten? Bel dan +31 06 34 19 64 48 en een van onze adviseurs zal een grove inschatting geven van de kosten of zo snel mogelijk terugbellen om jou te woord te staan.

Hoe persoonlijk is zo'n persoonlijke adviseur precies?

Zoals familie? Allereerst gaan we kijken welke adviseur het dichts bij jou in de buurt woont, dit is natuurlijk wel zo makkelijk. De bedoeling is dat het contact met de adviseur zo laagdrempelig mogelijk blijft, waardoor jij op de hoogte blijft van de ontwikkelingen van jouw online omgeving en wij van jouw werkzaamheden.

Wat als ik iets nodig heb dat niet tussen jullie dienstverlening staat?

Bij Blue Solutions streven we naar een volledig op maat gemaakt pakket. Dit realiseren we door gebruik te maken van ons netwerk waardoor we ook buiten de diensten op onze website een totaalpakket kunnen bieden aan jou als klant.

Wat gebeurt er na de ontwikkeling?

Ook na de ontwikkeling blijven we jou ondersteunen. We onderhouden jouw online omgeving en zorgen dat deze up to date blijft met de laatste technologie. Wij bieden verschillende diensten om jou te ontzorgen zodat jij je kan focussen op jouw passie, ook na de ontwikkeling.

Hoe lang duurt het proces bij jullie van begin tot eind?

Van te voren maken we duidelijke afspraken zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Hierbij vinden we het belangrijk dat de kwaliteit van het product nooit lijdt onder tijdsdruk. Daarnaast bieden wij ook een versneld traject waarin de kwaliteit gewaarborgd blijft maar in een kortere tijdsspanne.

Als jullie onderdelen van de ontwikkeling uitbesteden is dit dan niet duurder?

Nee. Hoe dit kan? Door onze goede relaties met onze partners kunnen wij zorgen voor een laag tarief bij het inkopen van diensten. Benieuwd? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Ik heb al een website, kan ik dan toch bij jullie terecht?

Natuurlijk! Ook als je al een website/webshop hebt of een social media account kun je bij ons terecht. Er zijn altijd verbeterpunten en ook met kleinere vragen helpen wij graag!